Fabrikanten van landbouwmachines en aanverwante apparatuur over de hele wereld erkennen ISOBUS als universeel  protocol voor de communicatie tussen werktuigen, tractoren en randapparatuur.

Het primaire doel van deze datatechnologie is om de communicatie die plaatsvindt tussen tractoren, werktuigen en randapparatuur te standaardiseren. De basis van deze datatechnologie is de internationale ISO 11783 norm – “Tractors and machinery for agriculture and forestry – Serial control and communications data network”.

Sinds 2015 is PVH Mobile Automation lid van de Agricultural Industry Electronics Foundation (AEF). AEF is opgericht in 2008 door toonaangevende fabrikanten en brancheorganisaties in de mechanische-agrarische sector. De AEF richt zich voornamelijk op de ontwikkeling, implementatie en handhaving van elektronische communicatieprotocollen, met als doel het nastreven van compatibiliteit, ongeacht merk/type tractor of werktuig.

Als een van de 200 AEF-leden is PVH Mobile Automation betrokken bij de ontwikkelingen. Onze zorg is het automatiseren van tractoren en werktuigen, daarbij staan wij voor het waarborgen van compatibiliteit door het toepassen van deze datatechnologie.

Agricultural-Industry-Electronics Foundation Logo

ISOBUS-projecten

PVH Automations mobile controller

ISOBUS-zaai-spitmachine

ISOBUS-monitoring

 Bel ons

 Mail ons

 Laat ons je bellen