Online monitoren mobiel machinepark

Beheer uw machinepark makkelijker én overzichtelijker

Met onze schaalbare online oplossing voor fleet management gecombineerd met een keuze aan sensoren krijgt u gedetailleerd inzicht in talloze gegevens, zoals locatie, brandstofverbruik, storingen, operationele uren of enige andere data wanneer u dat wilt. Met het online monitoren van uw machinepark heeft u grip op o.a. inzetbaarheid, gepland onderhoud en brandstofbesparing.

Merkonafhankelijk
platform

Zowat elke fabrikant van mobiel materieel levert tegenwoordig een managementoplossing. Sommigen met hun eigen communicatieprotocol. Maar hoe zit het met fleet management van meerdere merken? Dan werkt u met verschillende systemen. Met ons Link BI-platform integreert u alle merken simpel en snel in één overzichtelijk platform.

Maak verbinding
met offline materieel

Zelfs het materieel dat nog niet online is verbindt u eenvoudig met het Link BI-platform. Onze Link communicatiemodule is namelijk een upgrade om elke willekeurige offline machine alsnog online te monitoren. Zo beheert u uw complete machinepark, ongeacht soort, merk, type of leeftijd.

Kies het pakket dat bij u past

Vanuit het Link Business Intelligence-platform kiest u de gewenste functionaliteiten. Probeer het uit met onze gratis variant met beperkte mogelijkheden. Deze is uitbreidbaar met een abonnement om de actuele locaties van uw materieel zichtbaar te maken. Het meest uitgebreide pakket helpt bij het optimaliseren van dagelijkse processen, zoals het beheer van service, urenstaten maken voor (interne) verhuur, en het inzichtelijk maken van brandstofverbruik, milieukostenindicatoren (MKI) en CO-uitstoot.
LinkBI Schermen

Voor machinegebruikers
gemaakt

Samen

Het portaal is gemakkelijk te delen met collega’s en afdelingen

Overzichtelijk

Overzichtelijk weergave van alle machines op een kaart of in een tabel

Flexibel

Alle machines in één portaal, onafhankelijk van merk of type

Snel

Binnen een paar minuten opgezet

Gemakkelijke integratie met verschillende grote merken

Wilt u meer weten over onze oplossing voor online fleet management, of wilt u een demonstratie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Heeft u een specifieke wens die (nog) niet in Link-BI zit? Dan is een op maat aangepaste variant de perfecte optie.